top of page

MEDEDELINGEN-NIEUWS

20 februari 2023

VACATURE MEDISCH PEDICURE (of aantekening Diabetische Voet)

Podotherapie Driessen is op zoek naar een Medisch Pedicure/Pedicure aantekening Diabetische Voet  voor minimaal 2 dagen per week. Je voert de voetzorg uit bij patiënten met een medische aandoening.

Onder prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een hecht team met naast medisch pedicures ook podotherapeuten waarmee je nauw samenwerkt.

Onze pedicures zijn een onmisbare schakel binnen de zorg voor mensen met een zogenaamde risicovoet.

De keuze qua werktijden plannen we in overleg.
Mocht jouw interesse gewekt zijn dan kun je telefonisch contact opnemen (024-3552470) of een mail sturen naar nijmegen@podotherapiedriessen.nl.

Met vriendelijke groet,
René Driessen
Podotherapie Driessen
www.podotherapiedriessen.nl

medisch-pedicure.png

21 november 2022

Kinderpodotherapie

Verheugd delen wij mede dat onze collega Sara haar diploma in ontvangst heeft mogen nemen na het succesvol voltooien van de post-bachelor Kinderpodotherapie. Kinderpodotherapie is gericht op het behandelen van voetgerelateerde problemen bij kinderen. De voeten en benen van een kind zijn nog in de groei en er kunnen daarom andere klachten ontstaan dan bij volwassenen. Dit vraagt bij kinderen vaak om een andere behandeling. Sara kijkt met u graag samen naar de beste oplossing voor uw kind.

Team Podotherapie Driessen

28 september 2022

Nieuwe praktijk LIMOS (Nijmegen-Oost)

Om het groeiend aantal patiënten vanuit Nijmegen-Oost te kunnen bedienen, willen wij mededelen dat Podotherapie Driessen per 1 oktober 2022 een nieuwe praktijk opent aan de Molenveldlaan 59 in Nijmegen-Oost. Deze locatie bevindt zich op de Kraijenhoffkazerne, onderdeel van het zogenaamde LIMOS-complex.  De medewerkers zullen u aldaar met onze welbekende professionaliteit behandelen en adviseren.

Team Podotherapie Driessen

LIMOS_edited.jpg

20 juni 2022

Geslaagd!

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat collega Merle de vierjarige opleiding tot Podotherapeut met succes heeft afgerond. Merle gefeliciteerd ! Zij zal per 1 september ons team komen versterken en wij wensen haar veel werkplezier binnen het bedrijf.

Team Podotherapie Driessen

P1020655_edited.jpg

13 december 2021

DRY NEEDLING PODOTHERAPIE

 

Naast Jesse is ook Erik (podotherapeut) geslaagd: Dry Needling podotherapie. Dry needling is een behandelmethode waarbij de podotherapeut met behulp van een gesteriliseerde naald de spier aanprikt. Hierdoor gaan triggerpoints in spieren snel en effectief ontspannen. Triggerpoints zijn kleine verhardingen in een spier die voor uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. Gefeliciteerd Erik! 

Team Podotherapie Driessen

dn.jpg
bottom of page