MEDEDELINGEN-NIEUWS

28 september 2022

Nieuwe praktijk LIMOS (Nijmegen-Oost)

Om het groeiend aantal patiënten vanuit Nijmegen-Oost te kunnen bedienen, willen wij mededelen dat Podotherapie Driessen per 1 oktober 2022 een nieuwe praktijk opent aan de Molenveldlaan 59 in Nijmegen-Oost. Deze locatie bevindt zich op de Kraijenhoffkazerne, onderdeel van het zogenaamde LIMOS-complex.  De medewerkers zullen u aldaar met onze welbekende professionaliteit behandelen en adviseren.

Team Podotherapie Driessen

LIMOS_edited.jpg

26 juli 2022

VACATURE MEDISCH PEDICURE

Podotherapie Driessen is op zoek naar een Medisch Pedicure voor minimaal 2 dagen per week. Je voert de voetzorg uit bij patiënten met een medische aandoening.

Onder prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een hecht team met naast medisch pedicures ook podotherapeuten waarmee je nauw samenwerkt.

Onze pedicures zijn een onmisbare schakel binnen de zorg voor mensen met een zogenaamde risicovoet.

De keuze qua werktijden plannen we in overleg.
Mocht jouw interesse gewekt zijn dan kun je telefonisch contact opnemen (024-3552470) of een mail sturen naar nijmegen@podotherapiedriessen.nl.

Met vriendelijke groet,
René Driessen
Podotherapie Driessen
www.podotherapiedriessen.nl

medisch-pedicure.png

20 juni 2022

Geslaagd!

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat collega Merle de vierjarige opleiding tot Podotherapeut met succes heeft afgerond. Merle gefeliciteerd ! Zij zal per 1 september ons team komen versterken en wij wensen haar veel werkplezier binnen het bedrijf.

Team Podotherapie Driessen

P1020655_edited.jpg

16 juni 2022

Nijmeegse Wandelvierdaagse

Helaas is het voor ons dit jaar niet mogelijk met het team op de route van de Vierdaagse te staan. Het spijt ons u dit te moeten mededelen.We hopen deze service komend jaar weer te kunnen bieden. Uiteraard bent u voor uw klachten gedurende dit wandelfestijn welkom op een van onze praktijken...... Tel. 024/3552470

Team Podotherapie Driessen

Logovierdaagse_edited.jpg

07 mei 2022

Sluiting in verband met Opleiding

Maandag 9 en Dinsdag 10 mei 2022 zijn onze praktijken gesloten in verband met opleidingen. We zijn tijdens deze dagen ook telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 11 mei 2022 zijn wij vanaf 08.30 uur weer geopend en bereikbaar. Het is altijd mogelijk om per e-mail een vraag aan ons te stellen of online een contact formulier in te vullen. Vanaf woensdag zullen we de mails weer beantwoorden.

Team Podotherapie Driessen

social-delifrance-gesloten-thumbnail.png

7 januari 2022

Even voorstellen.......

 

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat per 1 februari 2022 Rianne Valk ons team komt versterken. Rianne is gediplomeerd medisch pedicure en zal werkzaam zijn op onze locatie aan de St. Jacobslaan in Nijmegen. Daarnaast is zij tevens werkzaam als praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk Mill. Wij wensen Rianne veel werkplezier!

Team Podotherapie Driessen

P1030077 (2).JPG

16 december 2021

SLUITING FEESTDAGEN

 

Onze praktijken zijn i.v.m. de feestdagen GESLOTEN van 27 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Wij wensen U fijne feestdagen en een gezond 2022!

Team Podotherapie Driessen

Kerstboom Ornament

13 december 2021

DRY NEEDLING PODOTHERAPIE

 

Naast Jesse is ook Erik (podotherapeut) geslaagd: Dry Needling podotherapie. Dry needling is een behandelmethode waarbij de podotherapeut met behulp van een gesteriliseerde naald de spier aanprikt. Hierdoor gaan triggerpoints in spieren snel en effectief ontspannen. Triggerpoints zijn kleine verhardingen in een spier die voor uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. Gefeliciteerd Erik! 

Team Podotherapie Driessen

dn.jpg

1 december 2021

VERNIEUWDE WEBSITE

 

Welkom op onze vernieuwde website. De site beschikt buiten de standaard desktop-versie ook een geschikte versie voor het gebruik middels uw mobiele telefoon. Op deze website (www.podotherapiedriessen.nl) vindt u alle relevante informatie betrekking hebbende op ons vakgebied Podotherapie en Podotherapie Driessen in het bijzonder. U navigeert middels het menu naar info over het vak, de behandelingen, de middelen die wij ter beschikking hebben alsmede informatie over de producten die wij vervaardigen. Daarnaast staan antwoorden op uw vragen over verwijzingen en vergoedingen helder vermeld. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan helpt de speciale pagina voor vragen op uw antwoorden u wellicht. Maar we blijven u uiteraard graag telefonisch te woord staan. Veel gebruiksplezier en gemak!

Team Podotherapie Driessen

laptop Schrijven