MEDEDELINGEN-NIEUWS

7 januari 2022

Even voorstellen.......

 

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat per 1 februari 2022 Rianne Valk ons team komt versterken. Rianne is gediplomeerd medisch pedicure en zal werkzaam zijn op onze locatie aan de St. Jacobslaan in Nijmegen. Daarnaast is zij tevens werkzaam als praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk Mill. Wij wensen Rianne veel werkplezier!

Team Podotherapie Driessen

P1030077 (2).JPG

16 december 2021

SLUITING FEESTDAGEN

 

Onze praktijken zijn i.v.m. de feestdagen GESLOTEN van 27 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Wij wensen U fijne feestdagen en een gezond 2022!

Team Podotherapie Driessen

Kerstboom Ornament

13 december 2021

DRY NEEDLING PODOTHERAPIE

 

Naast Jesse is ook Erik (podotherapeut) geslaagd: Dry Needling podotherapie. Dry needling is een behandelmethode waarbij de podotherapeut met behulp van een gesteriliseerde naald de spier aanprikt. Hierdoor gaan triggerpoints in spieren snel en effectief ontspannen. Triggerpoints zijn kleine verhardingen in een spier die voor uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. Gefeliciteerd Erik! 

Team Podotherapie Driessen

dn.jpg

1 december 2021

VERNIEUWDE WEBSITE

 

Welkom op onze vernieuwde website. De site beschikt buiten de standaard desktop-versie ook een geschikte versie voor het gebruik middels uw mobiele telefoon. Op deze website (www.podotherapiedriessen.nl) vindt u alle relevante informatie betrekking hebbende op ons vakgebied Podotherapie en Podotherapie Driessen in het bijzonder. U navigeert middels het menu naar info over het vak, de behandelingen, de middelen die wij ter beschikking hebben alsmede informatie over de producten die wij vervaardigen. Daarnaast staan antwoorden op uw vragen over verwijzingen en vergoedingen helder vermeld. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan helpt de speciale pagina voor vragen op uw antwoorden u wellicht. Maar we blijven u uiteraard graag telefonisch te woord staan. Veel gebruiksplezier en gemak!

Team Podotherapie Driessen

laptop Schrijven

30 november 2021

ZWANGERSCHAP

 

Verheugd deelde onze collega podotherapeut Elise ons mede dat zij zwanger is en haar kind verwacht in januari. De gevolgen van dit heugelijke feit is dat u de komende maanden geen gebruik kunt maken van haar expertise. Elise is inmiddels met zwangerschapsverlof en wij wensen haar uiteraard al het geluk en hopen op een gezonde baby. Zodra zij haar werkzaamheden hervat, verneemt u dit van ons.

Zwangerschap

15 november 2021

Een nieuwe zorgverzekeraar kiezen 2022 ?

 

Bij het maken van een keuze voor de zorgverzekering 2022 weegt u tal van factoren. Mocht bij de keuze voor de aanvullende verzekering de dekking podotherapie mede bepalend zijn dan kunt u door OP DEZE LINK te klikken overzichtelijk de dekking voor podotherapie zien. Alle aanvullende verzekeringspakketten worden hier getoond. Let wel op bij het vergoedingsoverzicht van de diverse verzekeraars welke dekkingen ook bepalend zijn in uw situatie. Wij geven enkel de dekking podotherapie weer.

Verzekeringsagent