Podotherapeutische zolen in werkschoenen

STEUNZOLEN IN UW WERKSCHOEN

 

Om de veiligheidsgarantie te waarborgen bij het vervangen van de originele zool door een steunzool, dient te worden voldaan aan strikte regelgeving (EN ISO-norm 02345). Podotherapie Driessen garandeert d.m.v. het gebruik van de juiste materialen en vormgeving dat uw werkschoenen met zolen blijven voldoen aan deze hoge veiligheidseisen en dus de afgegeven garantie. Hiervoor kunt u voor alle merken werkschoenen terecht.

Secosol

Om uw steunzolen te mogen dragen in uw werkschoenen moeten deze na vervaardiging gecertificeerd worden. Dit garanderen wij door de samenwerking met Secosol. Zij leveren de materialen die Tüv-goedgekeurd" zijn". Kortom, u bent er verzekerd van dat uw steunzolen in uw werkschoenen voldoen aan de strenge normeringen. U krijgt van ons dan ook een veiligheidscertificaat mee met uw nieuwe zolen. Dit wordt geregistreerd i.s.m. Secosol.

Goede werkschoenen

 

 

 

 

Arbo Safety Shoes is de onderneming waar wij prima ervaringen mee hebben, mocht u op zoek zijn naar maatwerk voor wat betreft uw werkschoenen zelf.

Uiteraard kunt u los hiervan met uw werkschoenen van welke leverancier dan ook, bij ons terecht om in uw werkschoenen steunzolen te laten vervaardigen. Ook in deze garanderen wij de certificering voor wat betreft de veiligheidsnormen volgens de geldende ISO normen.